Wij zoeken versterking...
Ben jij wie we zoeken?

Bekijk de 8 vacatures

Wij zoeken versterking...
Ben jij wie we zoeken?

Bekijk de 8 vacatures

8 Openstaande vacatures

AllesBadhoevedorpMeerdere locaties

KAM Coördinator

Badhoevedorp

Monteur Water

Meerdere locaties

Monteur Gas

Meerdere locaties

Grondwerker

Meerdere locaties

Onze cultuur

Welke vraag onze klant ook heeft, we lossen het probleem op. Dat doen we al bijna vijftig jaar. Het is ons handelsmerk en recept voor succes. Daardoor hebben we door de jaren heen en in een veranderende omgeving niet alleen de klant geholpen maar ook een schat aan unieke ervaring opgedaan.

Carrière maken?

Van Baarsen Buisleidingen is een groeiend bedrijf. Wij zijn er dagelijks voor onze klanten, in de modder, in de kou of welke weersomstandigheden dan ook. Wij komen altijd met een oplossing voor onze klant, hoe ingewikkeld het probleem ook is. Dit maakt ons als bedrijf al 50 jaar uniek.

Om dit ook de komende 50 jaar te kunnen blijven doen zijn wij continue op zoek naar nieuwe collega’s met een gezonde mentaliteit van aanpakken en oplossen. Wij zoeken starters en ook ervaren vakmensen. Van leerlingen tot uitvoerders of projectleiders, van pijpfitters tot landmeters. Wij willen graag met je in contact komen.

Betaald leren

Wij bieden onze collega’s een interessante omgeving om te leren en jezelf te ontwikkelen. Zo krijgen onze leerlingen, na een kennismakingsperiode, de mogelijkheid om een betaalde BBL-opleiding te volgen tot bijvoorbeeld 1e monteur gas/water. Tijdens deze opleiding leer je alles over gas- en waterleidingen aanleggen, verleggen en koppelen. Maar ook op andere vakgebieden bieden wij betaalde opleidingen aan.

Doorleren en carrière 

Na jouw opleiding begint het eigenlijk pas. En ook als je al een paar jaar bij ons werkzaam bent als ervaren vakman zijn er doorgroeimogelijkheden. Dit komt door de verschillende diensten die wij aanbieden maar ook de hoeveelheid aan verschillende projecten. Dat onze mensen binnenkomen als leerling en doorgroeien naar eerste monteur, voorman of zelfs uitvoerder komt meer dan eens voor. Wij hebben ook een aantal collega’s die eerst ‘buiten’ aan het werk waren en nu ‘binnen zitten’ in diverse functies als werkvoorbereider of tekenaar.

Wil je meer weten over jouw carrière mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer. Solliciteer dan op één van de vacatures of stuur een mail naar sollicitatie@werkenbijvanbaarsen.nl